Chifteluțe de post din bureți

  • 1 cană ciuperci pleurotus
  • 2 cartofi cruzi mici
  • 1 cartof fiert (sau 2 felii pâine înmuiată)
  • 1-2 linguri pătrunjel verde tăiat mărunt
  • usturoi
  • ceapă
  • sare
  • condimente

Se pun ciupercile la fiert apoi se dau prin mașina de tocat carne sau se toacă mărunt. Se curăță cartofii cruzi și se dau prin răzătoarea mică. Se pasează cartoful fiert sau se mărunțește bine pâinea înmuiată și se amestecă cu ciupercile, pătrunjelul și cartofii rași. Se adaugă sare, usturoi, ceapă și condimente după gust. Se fac chiftele mici care se coc la cuptor în tava unsă cu ulei sau în tigaie, pe ochi. În timpul coacerii chiftelele trebuie întoarse pe ambele părți.

Anunțuri

Un gând despre „Chifteluțe de post din bureți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s