Maioneză de pufuleți (de post)

Am încercat și eu, în sfârșit, rețeta de maioneză de pufuleți pe care am găsit-o pe blog-ul Nataliei și mărturisesc că s-a bucurat de un foarte mare succes. V-o împărtășesc și vouă mai jos:

  • o pungă de pufuleți
  • o lingură muștar dulce
  • zeama de la o lămâie
  • ulei

Se înmoaie pufuleții cu puțină apă călduță și se pasează până la omogenizare. Se adaugă muștarul și ulei, apoi se amestecă (eventual cu mixerul) adăugând ulei și zeamă de lămâie până la obținerea cantității și consistenței dorite. Dacă maioneza este prea groasă se mai poate adăuga apă.

Este o alternativă perfectă la maioneza clasică din ou și se poate folosi în orice salată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s